Res säkert

Din säkerhet är vår prioritet

Vi följer myndigheternas alla restriktioner och rekommendationer gällande resande. Ni behöver inte betala någonting förrän vi vet att resan kan genomföras (inte ens förhandsbetalningen). Vi följer lagen om resepaket vilket betyder att ni som konsument har ett stort skydd när ni bokar hela resepaketet via oss.

När vi vet att en resa kan förverkligas betalas den vanligtvis i två rater, en förhandsbetalning på 100-500€ /person och slutbetalning ca 2-5 veckor innan avresa.

Din trygghet är vår största prioritet. Vi har vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att göra din bussresa så trygg och säker som möjligt. 

Handsprit finns förstås ombord. Alla bussar städas mer frekvent och ytor desinficeras. 

Reseförsäkring ingår inte i vara resor. Vi rekommenderar att ni tecknar en reseförsäkring som skyddar vid olycksfall eller plötslig sjukdom under resan och att försäkringen också täcker kostnader som uppstår vid annullering av resa pga. sjukdom. Kontrollera reseförsäkringsvillkoren med ert försäkringsbolag.

Vid köp av flyg- eller båtresa från Oravais Trafik eller Wasa Tours kan du nu få ett förmånligt coronavirustest. Med rabattkoden som fås i samband med bokad och betalad resa är priset för ett PCR-coronavirustest och engelskspråkigt intyg endast 99 euro. Testet görs av vår samarbetspartner PR2You (i Helsingfors) och ingen remiss från läkare behövs. Erbjudandet gäller tillsvidare.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

#ansvarsfulltresande

Boka tid med någon av våra resespecialister!

Eller begär offert här direkt