Gruppresor

Mycket resa för pengarna – Med vårt väl utarbetade koncept kan vi skapa prisvärda resor utan att pruta på kvaliteten.

Låt oss göra jobbet!

Söker du efter nya idéer? Vill du försäkra dig om de bästa erbjudanden för just din grupps nästa resa? Funderar du på nya reseidéer?

Vanliga frågor och svar
Hur många personer måste vi vara för att få grupprabatt?
Grupprabatt ges redan från 8 personer.

Varför skall jag boka en gruppresa av Oravais Trafik?
Mycket resa för pengarna – Med vårt väl utarbetade koncept kan vi skapa prisvärda resor utan att pruta på kvaliteten. Vi har goda kontakter med rederier och flygbolag, vilket gör att vi kan erbjuda bra priser. Vi har ett brett utbud av hotell, utflykter och guider över hela världen.

Vi är specialist på gruppresor. Vi har över 50 års erfarenhet av gruppresor och vårt mål är att erbjuda intressanta och gemytliga resor med hög standard.

Ordnar Oravais Trafik bara resor med buss?
Nej, Oravais Trafik har egna bussar men det är endast en del av vår verksamhet. Vi erbjuder alla typer av resor med buss, tåg, flyg och båt. Vi har ett brett reseutbud och kanske är det någon av våra befintliga resor som skulle passa er grupp? Om inte så skräddarsyr vi istället en resa helt enligt era önskemål.

När kan jag senast boka en resa?
För att vara på den säkra sidan lönar det sig alltid att boka resan i god tid. För gruppförfrågningar rekommenderar vi följande: flygbokningar 10 månader innan avresa, flerdagsresor med buss-, båt- och hotell 6 månader innan avresa och dagsresor 2 månader innan avresa, för att få bästa pris samt tillgänglighet.  

Föreningens medlemmar är nyfikna på någon resa och behöver få inspiration – hur går vi vidare?
Ta kontakt med oss, så kommer vi gärna och berättar om våra resor på just er träff. Vi träffas och inspirerar tillsammans!

Boka tid med någon av våra resespecialister!

Eller begär offert här direkt

Med över 50 års erfarenhet av gruppresor så har vi de rätta förutsättningarna och kompetensen för att kunna hjälpa er grupp med att ta fram den perfekta resan för just Er.